SCHAEP DAGEN

10 en 11 december 2022

zaterdag 9:30 – 17:00 en zondag 10:30 – 17:00 uur

De warme, sfeervolle decembermaand staat voor de deur. De maand van lichtjes en lekkernijen, van kerstkransen en kerstborrels, van Glühwein en glitter. Maar vooral een maand van gezellig samenzijn. Proef de kerstsfeer en beleef de winterwarmte tijdens de SCHAEP DAGEN op 10 en 11 december bij ’t Swarte Schaep. Een event met medewerking van lokale smaakmakers én sfeermakers.

Wees welkom!

Deelnemers

’t Swarte Schaep
zaterdag & zondag

Fashion, outdoor, lifestyle én bijzondere buitenmeubelen. Zowel de lifestyle winkel op de grote deel als de decoratie & tuinmeubelen in de rietgedekte schuur zijn in kerstsfeer ingericht.

Bakkerij Nijstad
zaterdag & zondag

Het leven is verrukkelijk, aldus de banketbakkers van Bakkerij Nijstad. Zij verstaan de kunst van het genieten en delen dat graag met u. In de kraam worden heerlijke lekkernijen aangeboden en worden er oliebollen en appelflappen gebakken.

Autobedrijf Van der Zweerde
zaterdag & zondag

De parkeerplaats wordt ingenomen door Van der Zweerde. Daar worden de stoere en tot de verbeelding sprekende Landrovers & Rangerovers geshowed.

Drents Camperhuis
zaterdag & zondag

Vrijheid, plezier, rust & ontspanning! Gaan en staan waar je wilt. Dat kan met een camper van Drents Camperhuis. De collectie is te bezichtigen op eigen terrein!

Formatie ROO
zaterdag 14:00 – 17:00

Roo is de artiestennaam van Jaap & Alfred Roo. Deze broers uit Rouveen zorgen met hun akoestische gitaren en tweestemmigheid voor een prachtige sound; Country & Folk met invloeden uit de sixties. Onlangs presenteerden zij hun nieuwe album.

Natuurlijk Annemarie
zaterdag & zondag

Als gespecialiseerd bloemist maakt Annemarie maakt de mooiste kerstkransen en -toeven. U kunt deze ter plekke meenemen of bestellen.

Kisjes Slijterij
zondag

Slijterij Kisjes is een fenomeen in Meppel. Alexander Kisjes verzorgt een kerstgerelateerde proeverij van bier, wiskey (glüh)wein en likeuren.

Popkoor Just Fun
zondag

Het enthousiaste gemengde koor uit Zuidwolde brengt recente popnummers ten gehore. In deze kersttijd zullen dat natuurlijk ook songs zijn met een kersttintje.

Jurjens Automotive
zaterdag & zondag

Menno Jurjens houdt van bijzondere auto’s. Heel graag fotografeert hij zijn auto’s vanaf onze locatie. Tijdens de Schaep dagen presenteert hij enkele van zijn meest bijzondere auto’s op ons terrein.

De Börker koffie bus
zaterdag & zondag

In zijn tot mobiele koffiekar omgebouwde oranje VW bus, verzorgt barista Hans een heerlijke espresso, capuccinof of latte machiato. Gastvrijheid in een kop koffie, is het motto van Hans.

De Worstmaker
zaterdag & zondag

Wat denk je van kruidnagel droge worst of venkelspek? De worstmaker uit Drenthe, Ronnie Poeste laat je hier graag kennis mee maken. Deze vakman verzorgt zelfs workshops op locatie of bij u thuis. Zijn motto; “échte worst, dat proef je!”

Volg ons ook op:
Benieuwd naar onze winkel?
Kom eens langs
Contact