Over ons

In de jaren 90 startte ’t Swarte Schaep als landelijke lifestyle winkel met daarbij een prachtige collectie exclusieve tuinmeubelen. Vanwege het ontbreken van bedrijfsopvolging zijn vanaf 2016 de activiteiten geleidelijk beëindigd en kwam de monumentale boerderij te koop.

In 2020 kochten wij, Stephan & Ingrid deze prachtige stek. Wij zochten een mooie landelijke locatie om ons camperbedrijf (Drents Camperhuis) voort te zetten, nieuwe activiteiten te ontplooien én wonen en werken te combineren. Dat is meer dan gelukt! In de prachtige boomgaard en op het grote erf hebben we de campers zo opgesteld als ware het een camping.

Gelijk zijn we ook begonnen om de activiteiten van ’t Swarte Schaep weer op te starten. Waar  Marianne & Carola zich vol passie richten op kleding en lifestyle, is Ingrid liefhebber van mooie tuinmeubelen. Als voormalige slager, kok en demonstrateur, maakt Stephan u helemaal enthousiast over de barbecues. 

Kom gezellig kijken in ons mooie achterhuis, onze rietgedekte schuur of neem bij mooi weer plaats onder de veranda, in de tuin of in de boomgaard. Het is een te mooie locatie om niet met u te willen delen. Wij drinken ook graag samen met u een kop koffie of een wijntje. Wees welkom!

Vriendelijke groet, Stephan, Ingrid, Marianne & Carola

Marianne

Creëren, decoreren en adviseren, dat is Marianne ten voeten uit. Altijd gezellig en vol humor. Denk je nu “wat een bekend gezicht”? Marianne is ook voorvrouw van cabaretgroep Boerenblond.

Ingrid

Ingrid

Ingrid adviseert u graag over de tuinmeubelen en runt daarnaast samen met Stephan het Drents Camperhuis.

Stephan

Stephan

Als voormalig slager, kok en demonstrateur is Stephan een bbq fanaat. Helemaal weg is hij van de grote familie of groeps bbq’s. Stephan is samen met Ingrid ook het gezicht van het Drents Camperhuis.

Carola

Carola verzorgt samen met Marianne de inkoop en inrichting van de winkel. Carola geniet er van om je aan de hand te nemen en goed te adviseren, maar ook te triggeren met verrassende combinaties. Heerlijk eerlijk is deze geboren Rotterdamse!

Lucy

Lucy

Lieve Lucy is onze gastvrouw. Zij begroet iedereen hartelijk buiten op de parkeerplaats. Veelal met een bal in de bek, omdat ze hoopt dat je even wilt spelen.
Heb je een hondenkoekje in je zak, dan maak je Lucy helemaal blij!

Gambia, the smiling coast

Met een deel van onze inkomsten ondersteunen wij de Sunlight crèche in Jeshwang, Gambia. Hier worden arme kinderen voorbereid op de basisschool

Volg ons ook op:
Benieuwd naar onze winkel?
Kom eens langs
Contact