Exclusieve tuinmeubelen en verlichting

Genieten van het goede buitenleven!

In onze rietgedekte “schuur”, de boomgaard en bloemrijke tuin vind je meubelen, parasols, verlichting, BBQ’s en tuinaccessoires van de mooiste merken als Royal Botania, Gommaire, Vincent Sheppard, Traditional Teak, Jardinico, Heatsail en Artola. Neem lekker plaats op het terras, dan verzorgen wij de koffie!

Royal Botania

Luxueuze en toonaangevende collecties voor de liefhebber van esthetische verfijning.  Een combinatie van design, uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap. waardeert.

Lees meer

Gommaire

De eigentijdse collectie meubelen van Gommaire Organic Living is zowel bijzonder innovatief als natuurlijk, tijdloos en duurzaam.

Lees meer

Vincent Sheppard

Ontwerper van binnen- en buitenmeubelen met uitzonderlijk zitcomfort en marktleider in “Lloyd Loom meubelen; meubelen met een befaamde traditionele weeftechniek.

Lees meer

Traditional Teak

Teakhouten meubelen, vervaardigd met traditioneel vakmanschap, aangepast aan de hedendaagse tijd.

Lees meer

Jardinico

Befaamd vanwege de hoge kwaliteit design parasols, met onderhoudsvriendelijke stoffen en handige openingssystemen, aangevuld met mooie meubelen en accessoires.

Lees meer

Heatsail

Deze designcompany heeft buitenverlichting en -verwarming opnieuw gedefinieerd; zo geniet je buiten nog langer van een mooie dag!

Lees meer

Artola

BBQ-en doe je samen! dat heeft het Nederlandse Artola goed begrepen. BBQ’s  in verschillende formaten van het allerhoogste kwaliteitsniveau!

Lees meer

Tuinaccessoires

Mooie buitenmanden, glaswerk, servies, kaarsen en kandelaars geven sfeer en zorgen voor een finishing touch op je terras, in je tuin, onder je veranda of overkapping.

Lees meer
Volg ons ook op:
Benieuwd naar onze winkel?
Kom eens langs
Contact